3 Şubat 2012 Cuma

Onluk Sistem Kızlarını Düşürme Planları



"10'luk sistemdeki her kıza farklı şekilde iş atmak gerekir." Sezer Özmen

1'lik Kızlar Nasıl Tavlanır?

Efendim eğer ki hedefiniz 1 puanlık bir kızsa öncelikle bunun nedenlerini irdelememiz gerekir ve bunun da tek nedeni vardır ki bu cinsel açlıktır. Eğer ki değilse, ki bu çok düşük bir ihtimal, başka çıkarlar peşindesinizdir. Nasıl çıkarlar mı? Daha önceden de belirttiğim gibi 1'lik kızlar üniversitedeki başarılı leş kızlardır. Ve siz geleceğinizi garanti altına almak için bu kızlara yazılıyor olabilirsiniz. Yani ruhunuzu şeytana satma niyetindesinizdir. Bu iki neden de karşı cinsi yani 1 puanı sizin gözünüzde onu 10 puan gibi gösterir. O yüzden tavlamak da bir hayli zor olur. Defalarca uğraşıp açılamazsınız. 1'lik kız herkese karşı soğuk hatta firijit gibi olduğu için yiyebileceğiniz olası tokat sizi strese sokar. Ama çözümü de bir hayli basittir ki o da 1'lik kızın seçme şansı olamadığındandır. Eğer ki proje veya vize zamanı dışındaki zamanları kollarsanız 1'lik kız çok rahat bir şekilde yeminizi yutacaktır. Ona gidip sadece onunla sevişmek istediğinizi söylemeniz yeter. Eğer ki gidip lafı döndürüp dolandırırsanız olası bir saçmalamanız yanlış anlaşılmalara yol açar ve istediğiniz ilişkiyi ciddi gibi gösterir. Bu da 1'lik kızın istemediği bir şeydir. Zira 2 vize 1 final +1 proje derken zaten 1 dönemini harıl harıl çalışarak geçiren bu kız kendini iş yaşamına atılmadan iş kadını gibi görür bir yeri kalkar aşka vakit ayıramıyorum gibi düşüncelere kapılır ki bu düşünceler onların düşünmeyi en sevdiği düşüncelerdir. Özet olarak tek çıkış yolunuz açık ve net olup avınızı kendinize alıştırmak.

2'lik Kızlar Nasıl Tavlanır?

Pardon unutmuşum 2'lik kız yoktur 2'likler kadındır. Belli bir yaştan sonra çökenler... Veya eski çirkinler... Efendim 2 puanlık tavlamak istiyorsanız ilk önce tanışma faslına girerken bile gözünüzü kör etmelisiniz. Neden mi? çünkü 2'likler puanının aksine 1'liklerden daha çirkindir. Ama herşey mi canım güzellik? Tabi ki hayır. 2'lik kadar saf iyi niyetli kızlar tanıyamazsınız. Onun kalbine giden yol kesinlikle iyi niyetten dürüstlükten geçer. Onlara açılırken lafı döndürüp dolaştırın mırın kırın edin. Piç olsanız bile utangaçmış gibi takılın. Ayarlarken yuva kurma, evlilik gibi yalanlar da sıkabilirsiniz fakat dikkatli olun, sonradan vazgeçerseniz insan öldürmüşten beter olursunuz. Muhabbet esnasında cinsellik üzerinden espri yapmaya kalkışmayın bu sizin 8lik 9luk görünmenize yol açar ki 2'likler daha çok 4'lük 5'liklerden hoşlanır. Son tavsiyem eğer puanınız kaç olursa olsun ister 1 olsun ister 9 olsun, 2liğe puanınızın 5 olduğunu söyleyin. İlk başta sizi beğenmemişsede güven sorunu olduğundan size inanır ve yetinme duygusu ile 5'e bodoslama atlar.

3'lük Kızlar Nasıl Tavlanır?

3'lük kız tavlanmaz, 3'lük kız istemeye gidilir. 
3'lük kızlar genelde baba izni olmadan dışarı çıkamadıkları için pek fazla tavlama fırsatı yakalayamazsınız. Kendilerini sadece balkonda veya bakkalda görürsünüz. Eğer beğenirseniz yapmanız gerek tek bir yol var o da derhal babasından istemeye gitmektir.
(Not: Son birkaç yıldır 3'lük kızlar evlilik programlarında da boy gösteriyor. İlgilenenlere duyurulur.)

4'lük Kızlar Nasıl Tavlanır?

4 puanlık bir bayana yazılmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. 
1- Sakal bırakın. 
2- Siyah uzun sosyalist kabanı edinin. 
3- Kıza yazılın. 
4- Az romantik az komik takılın. 
5- Kızın sevdiği Türk dizisi üzerinden prim yapın. 
6- Kızı öpebilirsiniz. 
Kısacası 4'lük kızlara yazılmak belki de sıradan, yüzeysel erkekler için yapılacak en kolay iş. Çekingen olmaya hiç gerek yok. Zaten eğer teknik üniversiteliyseniz 4'lük bir kızla fanfinifinfon durumunuz mutlaka olmuştur.

5'lik Kızlar Nasıl Tavlanır?

Belki de 10'luk sistemde yazması en zor kızlardan birisi 5'lik kızlardır. 5'lik kızlarda muhabbet 0 olduğundan kızı etkileyecek bir şey bulmak da zordur. Bu yüzden internet kızları olan 5'lik kızlara internetten yazmak gerekir. Msnde, facebookchatte çokça zaman harcayan 5'lik kızların facebook profili incelenip ilgi alanları araştırılır. Sevdiği müzik türleri, Türkçe dublajla izlediği üçüncü sınıf Amerikan filmleri incelenip sanki onun o filmi, o klibi izlediğini bilmiyormuşcasına kıza önerebilirsiniz. Sonra ilerletmeye çalıştığınız ve sürekli tıkanan muhabbet esnalarında az komik videoları kızla paylaşmalısınız. Bir süre sonra o kadar sıkılacaksınız ki aniden liseli gibi çıkma teklifi edeceksiniz.Fakat 5'lik kızların sağı solu belli olmaz.Şansınız %50... Eğer ki 5'lik kızı tavlamışsanız siz artık profesyonelliğe adım atıyorsunuzdur. Sıkı durun 6'lık 7'lik kızlar!

6-7'lik Kızlar Nasıl Tavlanır?

Genkslerim, öncelikle şunu söylemeliyim ki bir 6-7'lik kız ile ya aptal bir 8'lik ya da aptal bir 5'in altındaki çıkabilir. Yani amacınız kendinizi öncelikle 8 puana taşımak ya da 1'e 2'ye 3'e 4'e indirmek olacaktır. kendinizi 5 puanın altına indirmek çok basittir. Kendinize önem vermeyerek, sefil gibi takılarak bunu başarabilirisiniz. Fakat 5'in altına indikten sonra kızı tavlamak için çok feci bir özgüvene sahip olmanız gerekmektedir. Kızlara hiç yaşamadığınız ilişkilerinizi olmuş bitmiş gibi anlatıp biraz da ayrılık sebeplerini acıklı hale getirirseniz bu işi olmuş bilin. Peki 8'e nasıl çıkılır? Bunun tek bir çaresi var ki o da önceden 7 puan olmak. Eğer puanınız 7 ise spora gidip vücut çalışın 8'e ulaşın. Bundan sonra kendinize iyi bakın, günlük bakımınıza önem verin. Elinizin altında 2 3 tane parfüm bulunsun. (Çakma parfüm asla!) Her sabah ama her sabah duş alın. Saçınız bebek gibi olsun. Ellerinize krem sürün, yumuşacık olsun. Kot pantolonunuz bir 8 olmak için cidden çok önemli. Net bir 8 puan az dar paçalı kot pantolon giyer. Fakat eğer bir 8 puansanız size tavsiyem bu 6lık ve 7lik kızlardan uzak durmanız olacaktır. Çünkü bu kızlar yeryüzünün en psikopat, ruh ve cinsel sağlığı en bozuk kızlarıdır. Böyle kızlarla beraber olmal için de ancak kafası çalışmayan, saf veya aptal biri olmak gerekir.

8'lik Kızlar Nasıl Tavlanır?

Sevgili genkslerim, ilk önce belirtmeliyim ki 8'lik bir kız tavlamak istiyorsanız ruhunuz hep liseli kalmalı. Lisede nasıl mallıklar yaptıysanız onlardan asla ders almayın. Üniversite ve iş yaşamında da öyle devam edin. Zira 8'lik kızlar iki yakası bir araya gelmeyen, hiçbir işte tutunamayan erkekleri severler. Belaya bayılırlar. Eğer aramızda liseyi bitirip ısrarla üniversiteyi kazanamayan arkadaşlarımız varsa onları şimdiden tebrik ediyorum. Onlar gerçekten potansiyel bir 8'lik kız avıdırlar. Bizlerin gözünde 8'lik kızlar nasıl bir avsa, 8'lik kızların gözünde de onlar avdır. "Üniversiteyi kazandım kahretsin! artık bir 8'lik düşüremem!" diye umutsuzluğa kapılmak da yok. Şu an bir işte çalışıyorsanız yarın patronla kavga edin, kafa atın iş yerinde olay çıkarın ve kovulun. Hatta kendiniz istifa edin bu kavga üzerine ve tazminatı da alamamış olacaksınız. Bunun üzerine 8'lik bir kız bulun. Hedefinize tüm bu olayları sanki sizin aleyhinize yaşanmış gibi anlatın, yalan söyleyin. Kız size aşık olacaktır. 
8'lik bir kız yalancı erkeklerden çok hoşlanır. 
8'lik bir kız kendini aldatan erkeklerle de çıkar ve bunu bilse bile çoğu zaman görmemezlikten gelir. Bazı 8'likler ise hemen ayrılır bu aldatma olayının sıcağıyla.Fakat bu ayrılık çok üzün sürmez yavru ceylan 2 hafta içerisinde yuvaya döner. 
Ayrıca 8'lik kızlar kavgacı çocuklardan çok hoşlanırlar. Bir liseli veya dışarıdan liseli abisi olarak sürekli katıldığınız lise kavgalarını da 8'liğe bir övünç kaynağı olarak anlatabilirsiniz. Bir 8'lik tavlama konusu hakkında bilmeniz gereken temel hususlar bunlardı.

9'luk Kızlar Nasıl Tavlanır?

9'luk kız nasıl tavlanır? 
1- Güzel bebeksi ve ya düzgün bir yüzünüz olsun. 
2- İyi bir liseye girin. 
3- Liseli ergen tavırlarından arınıp efendi ve sağlam bir adam olmaya çalışın. 
4- Not ortalamanızı yüksek tutun. 
5- Üniversiteye sıkı çalışın. 
6- İstanbul sınırları içinde en iyi üniversitelerden birini seçin. (Boğaziçi, Sabancı veya Koç burslu. Dipnot:İTÜ olmaz sakın teknik üniversiteli olmayın.) 
7- Hazırlık sınıfında bolca kızla tanışın. 
8- Bu kızlar arasından 8'in altındakileri eleyin. 
9- Bu kızların hepsine yemeğe çıkma teklifi edin. Sıradan bir teklif olmamalı, güzel bir mekan akşam yemeği şart. 
10- Kızların maddi durumları ve aileleri hakkında bilgi alın. 
11- Varlık durumu ve güzelliğin orantılı olduğunu orada göreceksiniz. 
12- Kızlara çap yapmak istediğinizi söyleyin. 
13- İkinci buluşmada Erasmus'a gitmeye karar verdiğinizi de söyleyin. 
14- Staj yapmak için büyük firmalara CV'nizi yolladığınızı da 3. buluşmada söyleyin. 
15- Evleneceğiniz kız size aşık olmuştur. 
15 adımda 9'luk kızı 8'lik kızdan ayırt ederek bu işi çözdük.


Liselilere Özel BONUS! 8'lik Liseli Kız Nasıl Tavlanır?

Lisedeki 8'lik kızlar etek boyu diz hizasının en az 1.5 karış yukarısında olan kızlarımızdır. Durun sakın hemen heyecanlanmayın. Genelde bu kızlarımız sarı renkli Timberland marka bot giyerek bilekten baldıra kadar bacak şov yaparak sizin beyninize işler. Fakat... En güzel 8'lik liseliler ise dize kadar Harley Davidson çizmesi giyen kızlardır. Çok az bacak şovla diğerleri kadar aklınıza işlemese de... Bilinçaltınıza ideal bir kız arkadaş olarak işlerler. Bu kızları tavlamak için yapmanız gereken tek şey hiçbir şey yapmamaktır. Tenefüslerde sınıfının önüne gidin sadece bakışın veya arkadaşınıza gidin bana bunu ayarla diyin. Kesinlikle sonuç alırsanız. Ama bu sonucu lisedeki puanınız ne olursa olsun bir serseriyseniz, bir piçseniz, haftada bir disiplinlikseniz alırsınız. Yani kısacası piç olun yırtık olun kızla muhabbet ederken kazak bir erkekmişcesine konuşun. Yürüyüşünüzü, konuşmanızı değiştirin. Sanki okulun reyisi sizmişseniz gibi davranırsanız kızı başka hiçbir şey yapmadan garanti tavlarsınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder