2 Mayıs 2012 Çarşamba

10'luk Sistemin Erkekleri

1'lik Erkekler
10 üzerinden 1 puanlık erkekler var. Kavruk ten, kirli sakal, yer yer dişsiz bölgelere sahip bir ağız... Düşünseneze bir de bu kombinasyona “USTA PANTOLONU” eklendiğini ki bu muhtemel bir şey. Zaten meslekleri genelde işçiliktir. Ortaokulda sigara içip, itlik pesinde kosan bu tiplerin lise zamanlarında üst üste aldıkları disiplin cezalarının, veli toplantılarında ailelerine bildirilmesiyle gelecekleri de şekillenir. Tamirhanelerde, şantiyelerde geçen ömürlerle ne USTA PANTOLONLARI eskitilmiş, ne usta pantolonları çamur içinde, boya icinde kalmış ve temizlenme ihtimali sıfıra inmiştir. 1 puan sahibi bu erkekler asla bir işte dikiş tutturamayacak ve evlilik dönemlerinde çok sıkıntı çekeceklerdir. Bu arada bu erkeklerin hedefi 10'luk sistem dışı Gezelim Görelim'de tanıtimı yapılan ilin yerel kızlarıdır. Gecmiş olsun 1'lik, çok önceden s.çmışsın 1'lik.

2lik Erkekler: Şakirt Alert!
Bağcılar tarafında fazlaca göreceğiniz 2'lik erkekler çocuk yaşta kendi puanını kabullenenlerdir. Çıplak ayakla camilerde çocukluğunu geçiren 2'likler henüz ilkokulu bitirmeden şakirtlik mertebesine erişirler. Ortaokulda eğitimine Anafen'de devam eden bu küçükler, abilerinin yardımıyla liselere giriş sınavlarına hazırlanırken Aytemur yurtlarında da şaplı yemeklerle beslenmeyi ihmal etmezler. İyi bir liseye girdikten sonra iyice asosyalleşmeye başladıktan sonra evlerde dede gibi takke takımına sararlar. Lise hayatı böyle monoton geçen 2'lik erkeğin Fem Abileri sayesinde kazandığı üniversite yaşantısı evinden hep uzakta bir şehirde geçmiştir. Üniversitenin ilk senesinde sabah namaza kaldırılan yurtlarda edindikleri arkadaşlarıyla 2. sene eve çıkan şakirtlerin en büyük eğlencesi akşam yemeklerinden sonra 15 besmele ile hazırlanan çaylar eşliğindeki sohbetlerdir. Cinsel yaşamları haftada bir gece kamyon devirmekten ibaret olan 2'likler aşk yaşamında da sönüktürler. Üniversite sonrası hemen askere gidip dönen şakirt, ailesinin uygun gördüğü şakirt bir bayanla söz keser ve sağlam geleceğinin temelini atar.





3'lük erkekler 
3lük erkekler çirkinlik ve fiziksel kirliliğin bir araya gelip piçlikle harmanlanması sonucu bayan arkadaşlarımızın beğenisini kazananlardır. Para konusunda cok ilginç bir şansa sahip olan 3'lük erkekler zibidi zibidi etrafta cirit atmalarına rağmen ceplerinden Iphone, Blackberry çıkarmayı başaran erkeklerdir. Ceplerinden çıkardıkları Iphoneların, ceplerindeki kirden nasibini almış olmaları nasıl olur da bu adamlara birer eksi puan getirmez diye düşünmeyin, çünkü getirir. Fakat 3'lük öyle bir piçliğe ve paraya sahiptir ki karşısındaki 6'lık kızı rahatça tavlamakta pek zorlanmaz. 
Piçlikleri, kızlara “bebeyim”, “çok şeker bir şeysin sen ya” gibi sözlerine ek olarak kızların eski sevgilileri hakkında atıp tutmaları sayılabilir. Özellikle eski sevgilinin kızla konuştuğunu gören veya duyan bir 3'lüğün, eski sevgiliyi arayarak “seni skicem bak ben” demesi kaçınılmazdır. Ayrıca piçliklerine ek olarak bebeyim, tatlım kelimeleriyle kızların kalçalarını elleme şansını elde ettikleri ilk 3 aydan sonra (bu sure 2 aya kadar inebilir) kızların ilişkiyi ciddiye bindirmesiyle, 3lüğün Rus'a gitmesini veya başka bir 6'lık kızla yatmasını sayabiliriz. Ayrıca 3'lük bir erkeğin aldatma özelliğine ek olarak terk etme özelliğini de ekleyebiliriz. 3'lük erkek tanımım size bir uyarımdır genç bayanlar, özellikle 6 puan ve aşağıları!


4'lük erkekler
Çoğunlukla kavruk bir tene sahip 4'lük erkekler üniversitenin ilk sınıfında sosyal ortam sıkıntısı çekip sonradan açılanlardır. Proje ödevlerinde genkslerini satıp kızlara yazılmak için onlara yardım etmeleri en önemli özellikleridir. “Derse geç kaldım senin notlarını fotokopi çektirebilir miyim?” yöntemiyle senden benden daha fazla kız tanırlar. Kampüste kızlarla sıradan bir muhabbet içerisindeyken eve gidince sms ile yüzsüzlüge vurup korkakça yazılmak da 4'lüklere özgüdür. Sms ile yazılmaya çalışırken kızla sevgiliymiş gibi konuşmaya başlamak aniden evlilik muhabbeti açmak klişeleridir 4'lüklerin. Buna “işi oldu bittiye getirerek düşürme” de denilebilir. Bu yöntemleri 7-8'lik kızlar üzerinde deneyen 4'lükler ancak 2'likler üzerinde başarılı olabilirler. ilişkinin ilk üç ayını çap yapmak ve not ortalaması yükseltmek konulu muhabbetlerle geçiren 4'lüklerin tuttukları takim ise Fenerbahçe'dir.



5'lik erkekler
Loserların en büyüğü...
Sosyal medyada hızla beliren bir kitle...

Porno izlemek dışında kötü hiçbir alışkanlığı olmayan 5'lik erkekler, özellikle 6-7'lik kızların tercih etmediği erkeklerdir. Her kim ki 5'lik bir erkeğin yavuklusu olmak istemez işte o gün beddua yağmuruna tutulup hayatının hatasını yapar. 5'lik erkeklerin kız tavlama şekli “kendini hor görme yöntemi”dir. Asla ama asla 5'lik bir erkeğin basarili olamayacağı bir yöntemdir. Kendini hor görme yöntemi, “ben çok çirkinim” veya “ben loserim” gibi laflarla karşıdakine “hayııır sen çok yakışıklısın” dedirtmektir. 5'lik erkekler kızların en yakın arkadaşlarıdır. 5'liklerle bir kızı başbaşa aynı ortama bıraktığınız takdirde 5 dakikada panpaya bağlarlar. Bir anda nasıl genks muhabbetine bağladıklarını 5'likler de hala çözebilmis değil. Eger bir 5'lik erken yazışa geçerse ya açık bir sekilde “olmaz, hayır” lafını duyar ya da “kanka, panpa”yla başlayan bir cümle. 5'lik erkeklerin sonlarını ne siz sorun ne ben söyleyeyim ama şunu bilin ki Hollywood filmlerindeki gibi 7-8-9'luk kızlarla biten bir son değil.

6'lık erkekler
10 üzerinden 6'lık erkek kadar sıkıntılı bir erkek daha yoktur sanırım. 6'lık adamın eli yüzü düzgündür, ağzı laf da yapar yeri geldiğinde. Kızlara nasıl yazacaklarını da en az 7'likler kadar bilirler. Fakat gelin görün ki hep yanlış seçim yaparlar hayatlarında. Bu seçimler giydikleri kıyafetlerden yazdıkları kızlara kadar uza gider. Giyim konusunda sürekli bir tarz değiştirme içerisindedirler. Bir gün motorcu yaka deri ceketle çıkar gelirler, bir gün beyaz trençkotla... Kız konusunda ise hep yanlış kızlara yazarlar fakat bu yanlışı açıklamak da yarar var. Bir kızdan hoşlanırlar ama emin olamazlar ve o kızın yanlış olduğunu düşünüp kendilerini buna inandırırlar. Buna rağmen de hep kovalamaya devam ederler. Kızlardan gelen pasları anlamazlar. Kızlara iş atmak diğer bir deyimle zarf atmak konusunda acemidirler. Çekingen davrandıkları için duygusal gibi görünebilirler. Zordur 6'lığın hayatı ama yine de bir 5'lik değildir.




7'lik erkekler
10 üzerinden 7 puanlık erkekler Türkiye'de orta gelirli ve yüksek gelirli ailelerin dünyaya getirdikleri çocuklardır. Ten renklerin kavrukluk bulunmaz, beyaz renklidirler. Bu beyaz renk elbette ki onların saflığını temsil eder. Bu beyaz çocuklarımız doğuştan duygusaldır. Aşık oldukları kızları düşünerek masturbasyon yapamadıkları bir gerçektir. *Burayı çok utanarak, çekinerek yazdım. :(* Genelde tanımadıkları kızlara aşık olurlar. Kaderlerin hep iyi bir üniversite okumak yazılıdır. İş hayatlarında yolları açıktır. Aşk konusunda üniversitede karşılarına çok fırsat çıkmasına rağmen kendi kendilerine triplere girerler. Hep kafasının dikine gidip kovalayan taraf olmak isterler ve bu kovalama sonucunda ortaya şu gibi bir durum çıkması muhtemeldir.




Bu paylaştığım video ibretlik bir örnektir ve yapmamanız önemle rica olunur. 10'luk sistemin çıkışının bir özeti olduğunu da itiraf etmek de yarar var. İnanın bu taktikle kimse bir yerlere gelemez.

8'lik Erkekler 
Piç ve yırtık erkekler... Ortaokul zamanından bu yana ayağındaki sarı Timberland botları tüm kış çıkarmayıp her gün cila bakımını yapan erkekler net 8 puandır. Nasıl ki bir süper kahramanın özel kostümü varsa 8'lik erkeğin de sarı Timberland botu vardır. Sarı Timberland botlarını her sene yenileyen 8'lik erkekler üstlerine giydikleri "Abercrombie Piç" sweatshirtlerini de her renkten alıp gardroplarında bekletirler. Kış aylarında farklı görünüp dikkat çekmek için kısa kollu tişörtle doşalan çocuk da net bir 8'dir. İstedikleri her kızı hiç muhabbet etmeden tavlama kapasitesine sahip 8'ler 7'liklerin genksi, 6'lıkların anlaşamadıkları, 5'liklerin nefretidir.
8'lik erkek görünce dibi düşen kızlarımıza uyarı: 8'lik bir erkek elbet bir gün sizi aldatacaktır.

9'luk Erkekler
Plaza erkekleri de diyebiliriz. 8'lik erkek yakışıklılığında olup takım elbiseli gezerler ortalıklarda. Kanyon'da bir öğle tatilinde yemek yemek için en kral mekana gidip sadece Blackberry'sini masasına koymasıyla garsonların izzet-i ikramdan kaçınmadıkları kişilerdir. Yemek sonrasında yüklü miktarda bahşiş bırakırlar. Cinsel olarak haftada 2 ya da 3 gün aktiftirler. Bir bayanı tavlamak için her türlü kurnazlığı yaparlar. Bu kurnazlıkları sizler gibi 10'luk Sistem'i takip ederek değil dünyaca ünlü erkek dergilerini okuyarak öğrenirler. İçkiden anlarlar, gurme olamasalar da kendilerine duydukları aşırı özgüvenle kendilerini gurme gibi gösterirler. Bir 9'luk olmak için çok ama çok çalışmanız gerekir.

1 yorum:

  1. Kendimi biraz 7lik biraz 8lik olarak gördüm ve ortası olarak 7.5 dedim.

    YanıtlaSil