17 Temmuz 2012 Salı

Sarımtırak Dişlerinden Sen Suçlusun Bade

Bazı Türk Kadınları vardır ki güzellikleri özeldir. Sıradan bir Türk kadını güzelliğiyle Onluk Sistem'e +1'den fazla puan ekleyemez. 


Bade İşçil ise standartların dışında bir güzelliğe sahip. Özellikle Fransız kızlarının sahip olduğu bir güzelliğe sahip. Bade İşçil'i alın Fransız kanalı TV5'te bir diziye koyun sırıtmaz. Türkiye standartlarının üstünde olduğu fakat Fransa standartlarının üstünde olamadığı için 1.5 puan ekleyebiliriz Bade İşçil'e. 


Sarımtırak dislerinden sen suçlusun B.İ.


Ne yazık ki Bade İşçil'in güzellik yönünden bir - puanı var. Dişlerini gösterdiği zaman kendisine -0.5 ekleyesi geliyor insanın. Sanırım sigaradan... Umarım eleştirimizi dikkate alır kendisi. 






Her değerlendirmede belirtiyorum. Okunulan üniversite puana doğrudan etki eder. Bade İşçil de çoğunluğunu 8'liklerin oluşturduğu Yeditepe Üniversitesi mezunu. Kendisini sırf bu yüzden 8'e çıkarmamız gerektiği için +1. Eğer güzel bir bayansanız ve ünlüyseniz puanınız 9'a kadar çıkabilir kuralını uygulamak gerektiği için de +1 puan kendisine yazıyoruz. 


Bade İşçil'in oyunculuğu da takdire şayan. Belki normal hayattaki karakterinden olsa gerek Kuzey Güney'de şımarık zengin kızı rolünü iyi üstlenmiş. +1 puan da buradan verebiliriz. 


Evet Bade hakkında bilinmesi gereken son ve en önemli şey: Kendisi Mahsun Kırmızıgül'ün bir zamanlar ki sevgilisiydi. Mahsun Kırmızıgül, Davut Güloğlu, İzzet Yıldızhan, İzzet Altınmeşe ve Alişan gibi adamlarla çıkmak çok net -2 puan.  Bu konuda kurallarımız oldukça katı. Türkiye standartlarındaki ideal çiftin düşük puanlı erkek tarafıyla çıkmak her zaman -2'dir. Yani Bade İşçil'in güncel puanı 7.0'dır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder