28 Mayıs 2012 Pazartesi

Dilara Gönder Kaç Puan?




Ünlüler aslında ikiye ayrılırlar: Adanalılar ve İzmirliler. Adanalı ünlüler 50'lerden 2000'lere kadar olan dönemde daha ünlüydü. İzmirli ünlüler ise 2010'ların başlamasıyla piyasaya damgasını vurdu. İzmirli bir ünlü de Dilara Gönder. Dilara Gönder dediğim zaman hepiniz "10 numara kadın" veya "uçak gibi kadın uçak!" diyerek tepki verebilirsiniz. 
"Beni İzmir'in kızlarına emanet ediniz." demişti zamanında @sezerozmen. Fakat araştırmalarının devamında yanıldığını anladı. Bu konuda eski insanların, atalarının dediklerinin görüşlerine sonradan katılan @sezerozmen yaptığı son açıklamada "İzmir'in bir havasına bir de kızına güvenmeyeceksin." diyerek İzmirli kızlara -1 puanı acımasızca yapıştırdı. Fb Tv'de program da yapan Dilara Gönder aslında @10luksistem de puanını 1 puan daha düşürmüştü 2007 yılında. Fakat Ntvspor'a geçerek +1 puan kazanınca kusurlarını kapatmayı başardı. Twitter hayatında da olaylara imza atan Dilara Gönder Beşiktaşlı taraftarların tepkisine bir maç sonrası "Beşiktaş'ta ... oyuncunun gördüğü kart etik mi değil mi?" diyerek maruz kalmıştı ki bu da puanında bir eksilmeye neden oldu. 
Ekşisözlük'te kendisi hakkında yazılan her yorumu okuyup dikkate alan Dilara Gönder'in sosyal medyayı ve sözlükleri iyi biçimde kullanması +1 puanı getirdi. Fiziksel güzellik ve yüz güzelliği açısından neredeyse kusursuz olan Dilara Gönder +1'i buradan alırken, Koray Candemir'le çıkmaya başladıktan sonra twitterından Koray Candemir şarkısı paylaşması biraz liseli modunda oldu ve -0.5 puanı haketti. 
Yeditepeli ortalama bir kızın puanı 8'dir bilindiği gibi. Dilara Gönder'in de bu kontenjanı kullanarak +1 puan alması kaçınılmaz. 
Son olarak söylemeliyiz ki Formula 1 muhabirliği yapmak belki de en zoru. Herkes futbol, basketbol muhabiri olabilir belli bir çalışmayla. Fakat Formula 1 her geçen gün daha da değişen ve gelişen bir spor. Takip etmek, çalışmak uzun uğraş gerektirir. Bu yüzden +1.1 puan Dilara'ya. 
Bu kadar güzel bir kadının yaptığı hatalar onu ne yazık ki @10luksistem de geriye düşürdü. 6.6 puan Dilara Gönder'e gidiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder