22 Mart 2012 Perşembe

Oscar Ödülleri Hikaye Kırmızı Halıdakiler Şahane (10'luk Sistem)

84. Oscarlar da sahiplerini buldu. Aslında bu Oscar Ödüllerinde kim ne ödül almış pek önemli değil. Çünkü bir sonraki gün yine kırmızı halıdan geçen güzeller gündeme damgasını vuruyor. Mesela bir sonraki gün televizyonu açtığımda bütün kanallar Angelina Jolie falan diyordu. diye konuşup duruyordu. Fakat kendisini ve elbisesini gördüm. Cidden korktum, yalanım yok. İnsan bundan nasıl korkmasın?



Kadın bildiğiniz erimiş bitmiş. 40 kiloya falan düşmüş herhalde. dokunsanız kırılacak. Halbuki kadın dediğiniz azıcık ete gelecek. Angelina Jolie iyi filmlerde oynuyor olabilir, eskiden güzeldi ona da tamam ama bir yere kadar. He-man'deki İskeletor'un karısı olmuş artık. O yüzden Angelina Jolie'nin dünkü puanı net 1!

Bazı kadınlar vardır, güzel olmazlar ama çirkin de olmazlar. Bakınca puanı 5 veya 6 dersiniz güzellik açısından. Fakat bu puanı yükselten öyle bir özellik vardır ki kadını 7 yapar. Özellikle komiklik ve zekilik... Bahsettiğim kişi sıradan görünümlü bir Hollywood yıldızı, Tina Fey...



Kendisi kısa boylu, espriden anlayan ve çok zeki bir bayan dün geceki kıyafeti de Angelina'nınkinden çok daha şık. İdeal bir hanım adayıdır eviniz için.

Michelle Williams çok bozdu! Evet çok bozdu! Brokeback Mountain'da rahmetli kocası Heath Ledger ile evli bir çifti oynayıp dikkat çekmişti Michelle. Hatta filmde bir eşcinselin karısını canlandırmasına rağmen açık seçik sahnesine rastlamış ve üryan bir biçimdeki narin bedenine övgüler yağdırmıştık. Tam 8'lik bir kız diyorduk Michelle Williams için. Civciv gibi sarı saçları fındık gibi burnu, masum ve tatlı suratı ne de güzeldi o sıralar. Dünkü Michelle ise sanki bunalımdan çıkmaya çalışırken Oscar Törenine katılan bir kadına benziyordu sanki.


Bu kadar kısa saç olmamış sana Michelle. Yaşlı gözükmeni bir kenara koyuyorum, o elindeki pembe çanta ne ayak? Bu kadar güzel bir elbiseyle 8 puanından 1 puan düşüren tek bayan sensin sanırım. Heath Ledger'ın ölümü sana yaramamış olsa gerek. Fazla olmuş olacağım ama o saçlar uzamadan görüşmeyelim Michelle.


Vicky Cristina Barcelona ve Broken Embraces'tan sonra kanımı iyice kaynatan İspanyol... Penelope Cruz... Kırmızı Halıda çok sade bir bayan, çok sade bir kıyafetle. Penelope Cruz... 



Açık söylemek gerekirse Penelope Cruz harika olmuş. İlk görüşte direk 9 puanı yapıştırabiliriz.
Fakat Penelope Cruz'un kırmızı dudaklısı makbuldür. Ayrıca saçları topuz olmalıymış. Neden mi? Farka bakın:


Yine de İspanyol bir kızı hem ingilizce hem de ispanyolca konuşurken dinlemek kadar zevkli bir şey yoktur. O yüzden fazla puan kıramam. 8,5

Gelelim gecenin 2 numarasına. Bir Latin Amerikalının her zaman 10luk sistemde +1 puanı vardır. 43 yaşına gelmesine rağmen Jennifer Lopez diri vücuduyla ve tam bir Latin bayanına yakışacak elbisesiyle gecenin bence 2 numarası.




Fazla söze gerek yok. Jennifer Lopez'in şu durumu Latin ırkının üstünlüğünü anlatıyor adeta.



Bu da size yaşından dolayı 0,1 kıstığım 8,9'luk Jennifer bonusu. She is still so fit!

Ve gecenin lideri: 
Turuncu saç + yeşil göz + pembe duduşlar + pembe kurdelalı elbise + gümüş renkli takılar kombinasyonu ile Emma Stone...




Komik + güzel + tatlı + zeki + seksi + evlenilecek kız modeli + eğlenilecek kız modeli + fırlama... Daha ne olsun ki... 9!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder