24 Temmuz 2012 Salı

Latinliğin Ekmeğini Yiyen Eva Mendes

"Latinlik ne güzel!" demiş 10'luk Sistem'in Sahibi. Eva Mendes de Cuba asıllı bir Hollywood yıldızı. Yani Latinlik +1, Hollywood yıldızlığı +1 derken kafadan +2 puanı cebe indirdi Eva. Yalnız Hollywood yıldızlığı konusunda değinmemiz gereken şeyler var. Herkes Hollywood'da oynayabilir. Ama herkes gerçek bir Hollywood yıldızı olup puan üstüne puan alamaz. Didem Erol bile oynuyor düşünün artık Hollywood'da. 


Ne yazık ki Eva Mendes Hollywood'da zamanında over-rated ünlülerdendi. Sadece piyasa filmlerini, senaryo önemsemeden seçti. Mesela Mortal Kombat Conquest, 2 Fast 2 Furious serisi, Ghost Rider serisi bunlara başlıca örnek olabilir ve böyle bir kariyerdeki kadın, ne yazık ki, üzülerek söylüyorum, -1 puanı hak eder. Üzülmeyin Eva Mendes piyasa filmi olmayan hoş filmleri de var. Bu filmler o filmleri unutturmasa da içimizde yarayı dindirir. We Own Night, Last Night, Once Upon a Time in Mexico ve Hitch +0.5 getiriyor Eva'ya. 


Eva Mendes ayrıca ilginç açıklamalarla gündeme gelen bir bayan. 50 farklı eyalette seks yaptığını duyurması sizce kaç puan? Olay ahlaki açıdan bakıldığında cezasına indirim yaparaktan -1 veriyorum. Sonuçta kimsenin ahlak bekçiliğini yapacak değiliz kişinin kendi hayatı seks bağımlısıysa da saygı duyarız. Fakat olaya bir de şu açıdan bakalım. Eva Mendes'in sizin olduğunuz bir ülkede, şehirde veya eyalette bulunması sizin şansınızı artırmaz mı? Böyle bir heyecanı size yaşatmaz mıydı? %1milyon bile olsa o şansı hissetmek istemez miydiniz?!!! Kesinlikle +1 puanı buradan hakediyor kendisi. 


Dış görünüm puanlamaları açısından değerlendirirsek Eva Mendes sadece Latin yüzü güzelliğini almış. Fiziki güzellik onun Amerikalılığından geliyor. +0.5 puan.


Ve geldi sıra son ve en önemli puana!
Tabi ki "beauty spot" ve +1 puan daha Eva Mendes için.




Toplamda Eva Mendes 8.0 puanla gayet başarılı bir bayan olarak sistemimizin üst sıralarında yer ediniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder