24 Temmuz 2012 Salı

Sarı saçlarından sen sorumlusun Scarlett

Scarlett Johansson'ın önce kariyerini ele alalım. Çocuk yaşta Hollywood'a atılan bir yıldız net "Yıldız"dır. Home Alone 3 gibi fiyasko, zorlama bir filmde rol almasına rağmen çocuk yaşta kendini toparlamış ve Ghost World'de başrolü kapmış Scarlett. 2 yıl sonra belki de kariyerinin "bence" en güzel filmlerinden biri olan "Lost in Translation"la kendini ispatlamış. Bu filmle Golden Globe'a aday olmuş BAFTA'DA ise en iyi kadın oyuncu seçilmiş, +1 puan.


2005'te Match Point gibi Woody Allen şaheseri bir filmde rol almış. Rolü ise pek iyi sayılmaz bu filmde. Biraz aşifte... Ama bu filmde artık güzelliği tam oturmuş bir Scarlett izletmişti bize. İnsanı günaha davet eden kur sahneleri harikaydı. Golden Globe'a da aday oldu fakat ödül yine gelmedi. Filmdeki çekiciliği başlı başına +0.5'ti.




Hazır bir sahneyle başlamışken Match Point'ten birkaç sahne... Aman dikkat edin sakın aşık olmayın bağımlılık yapar Scarlett.




Bu filmden sonra rol aldığı filmlerin bir kısmı piyasa filmi, bir kısmı ise övgüyü hakedecek filmler. Mesela kısa bir rolü olmasına rağmen The Prestige ve kendisine bir kez daha aşık olmamızı sağlayan Vicky Cristina Barcelona +1 puan sebebidir. 


Kariyer kısmını geçip güzelliğini konuşalım bir de. Kusursuz bir güzelliği olduğu konusunda sanırım herkes hem fikir. Güzelliğine güzellik katan en önemli unsur "BINGILLIK" Scarlet Johansson'ın. 






Açıkçası lise yıllarımdan beri bu bıngıl vücudu çıplak görmeyi çok istemiştim. Kafamda hep +1 puanlık güzelliğine +1 puan daha çıplak vücut güzelliğinden gelecektir diye düşünmüştüm ama olmadı. Buradan sizlerle o çıplak fotoğrafları paylaşmayacağım. Hanım bir kız cep telefonuyla abidik kubidik çıplak fotolar çekmez. 2000'lerin başlarındaki porno sitelerin amatör kategorisine girebilir sadece o vücut onu anladım, o da ayrı konu. Biraz abartmışız açıkçası. Konu değişmeden mahremiyete geri dönüp -1 yapıştıralım kendisine.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder